Αναστάτωση επικράτησε στα social media χθες, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, όταν κυκλοφόρησε μία φωτογραφία η οποία αποτύπωνε την πρόσκληση του βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Μπούρα για την ονομαστική του εορτή.

Μάλιστα, στην εν λόγω πρόσκληση, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής, αφού καλούσε τους ψηφοφόρους να γλεντήσουν μαζί του σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο, τους ενημέρωνε ότι θα «κεράσει» γουρνοπούλα, την οποία όμως θα πρέπει να πληρώσουν προς 11 ευρώ το άτομο!

Έτσι λοιπόν, θέλοντας να βάλει τα πράγματα σε τάξη, ο «γαλάζιος» βουλευτής, οργισμένος, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» διαψεύδοντας ότι ισχύει κάτι τέτοιο και κάνοντας λόγο για τρολάρισμά του, για το οποίο θα κινηθεί νομικά.

«Με πήραν διαμαρτυρόμενοι 2.000 πολίτες που με τίμησαν χθες. Είναι προφανές ότι κάποιοι τρόλαραν τη δική μου πρόσκληση. Θα προσφύγω για τα περαιτέρω».

«Ειλικρινά, λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν αυτήν την πρόσκληση. Η πρόσκλησή μου είναι σαφής. Καλούσα για την ονομαστική μου εορτή, με τίμησαν πάνω από 2.000 άνθρωποι και μάλιστα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο», είπε ο κ. Μπούρας, σημειώνοντας προς όσους πίστεψαν πως είναι αληθινή η αναφορά στη γουρνοπούλα και στη χρέωση των ψηφοφόρων πως ούτε ο χώρος προσφέρεται για τέτοια εδέσματα.

Όπως είπε, εμφανώς ταραγμένος ο «γαλάζιος» βουλευτής, «αυτή είναι κακοήθεια κάποιων και θα προσφύγω στα αρμόδια όργανα, γιατί κάποτε πρέπει να προστατεύσουμε την ορθή πληροφόρηση και τη Δημοκρατία».

Πολιτικό δάκτυλο «είδε» πίσω από το τρολάρισμα του συναδέλφου του ο Νικήτας Κακλαμάνης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, χωρίς πάντως να διευκρινίζει αν είναι εσωκομματικός ή αντιπάλου κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά «Μη στενοχωριέσαι, Θανάση, άσπονδοι φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι θα επανεκλεγείς πρώτος».