Εντευκτήριο της Βουλής, µεσηµεριανή ώρα, κάπου στα µέσα της προηγούμενης εβδοµάδας.

Ο αψύς Κρητικός µε το γνωστό στυλ του πολλά βαρύ και όχι περπατά στον χώρο, αναζητώντας ακροατήριο για τις περιβόητες και αµφιλεγόµενες (ενίοτε και γραφικές) ατάκες του.

Σε κάποια φάση εµφανίζεται µπροστά του ο βουλευτής του Νότιου Τοµέα της Ν.∆., ∆ιονύσης Χατζηδάκης. «Πώς βλέπεις τα πράγµατα;», τον ρωτάει ο ίδιος, σε µια προσπάθεια να ενεργοποιήσει τα ανακλαστικά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Καλά για µας, άσχηµα για σας. Εµείς στο 34% κι εσείς στο 28%», απάντησε ο Σφακιανός, έχοντας προφανώς πραγµατοποιήσει κάποια µέτρηση σαν κι αυτές που παρουσίαζε στην ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ο Μητσικώστας, σατιρίζοντας την Ακριβοπούλου.

«Κάτι έπαθε το μυαλό σου»

«Πολ (σ.σ.: έτσι τον αποκαλεί ο πρώην δήµαρχος Παλαιού Φαλήρου), µου φαίνεται σταµάτησες το τσιγάρο και άρχισες τις τσικουδιές. Κάτι έπαθε το µυαλό σου, ρε φίλε. Τουλάχιστον πρόσεχε µην παχύνεις», του είπε ο γνωστός για τις µητσοτακικές του αναφορές βουλευτής, µε τον Πολάκη να µην επιχειρεί ρεβάνς, σύµφωνα µε τους αυτόπτες µάρτυρες του περιστατικού. Τι να έλεγε, άλλωστε;

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 21 Ιανουαρίου 2023.