Συνέντευξη… την ημέρα των ερωτευμένων έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας και ήταν η πρώτη φορά που συμφώνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ειδικότερα, ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha συμφώνησε με την παραδοχή ότι δεν υπάρχει άντρας σήμερα, που να τολμήσει να πει στη σύντροφο ή τη σύζυγό του ότι δεν είναι ερωτευμένος!

 Αφορμή ήταν μάλιστα η υπενθύμιση από τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνη Σρόιτερ της απάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε σχετική ερώτηση που του  έγινε στην Κοζάνη για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι. 

 Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός είχε ερωτήθηκε από δημοσιογράφο του «Ράδιο Καψούρα»  πόσο… καψούρης είναι για να απαντήσει: «Συνοδεύομαι από τη σύζυγό, την οποία κάλεσα να περάσει μαζί μου τη μέρα των ερωτευμένων στη Δυτική Μακεδονία, μια περιφέρεια που αγαπώ ιδιαίτερα. Οπότε μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας».

 «Το θέμα είναι να είσαι ερωτευμένος κάθε μέρα» πρόσθεσε στο… κλίμα της ημέρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χαμογελώντας και ευελπιστώντας προφανώς ότι η απάντησή του άφησε ικανοποιημένη τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα...