Τα όρια της πολιτικής κωμωδίας αγγίζει πλέον η περίφημη κινητικότητα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο αβάσταχτος «μικρομεγαλισμός» ορισμένων νεόβγαλτων πολιτικών πυροδοτεί κάθε φορά και νέα σπαρταριστά επεισόδια ξεκατινιάσματος.

Χθες, έγινε γνωστό πως ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που την τελευταία στιγμή είχε συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ το 2019, ως επικεφαλής πλέον μιας κίνησης που ονομάζεται «Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής», ενώνει τις δυνάμεις του με ένα άλλο νεόδμητο κόμμα, αυτό του εργολάβου Πρόδρομου Εμφιετζόγλου με την ονομασία «Πατριωτική Ένωση».

Έλα όμως που γι’ αυτή την απόφαση δεν είχε ενημερώσει ένα άλλο ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής ζωής του τόπου, με το οποίο συμπορευόταν μετά τη διαγραφή του από τη Ν.Δ. Και αναφέρομαι στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία μόλις πληροφορήθηκε τα καθέκαστα τον έκραξε δημοσίως. Σημειωτέον, πως πριν από μερικούς μήνες ο Μπογδάνος είχε επιχειρήσει να «συνεργαστεί» ανεπιτυχώς με τους Θάνο Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη, οι οποίοι στο τέλος τον διέγραψαν.

Ας ελπίσουμε πως δεν θα έχει την ίδια τύχη και με τον κ. Εμφιετζόγλου, ενώ δεν σας κρύβω πως έχω και μια αγωνία με ποιον θα πάει τώρα η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Ίσως με τον διάδοχο στο κόμμα του αείμνηστου Γιώργου Τράγκα, Πάρη Κουρτζίδη.

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 15/3