Στον Αποκόρωνα Χανίων έλαβε χώρα πολιτική ομιλία των μελών της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Φασουλάκη και Μιχάλη Φακουρέλη.

Παρά την κακοκαιρία, ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών στην εκδήλωση, στέλνοντας το μήνυμα, όπως αναφέρθηκε και από τους ομιλητές ότι «οι ζωντανές δημοσκοπήσεις δείχνουν το μήνυμα».

«Από τη ΝΔ έχουμε κοινωνικό διαχωρισμό, από τον ΣΥΡΙΖΑ πατριωτικό διαχωρισμό. Η λήθη είναι εις βάρος του ΠΑΣΟΚ, η μνήμη είναι το όπλο μας. Το όπλο των μεταρρυθμίσεων του ΠΑΣΟΚ στην ιστορία αυτού του τόπου. Πρέπει να δώσουμε μαζί έναν δυνατό αγώνα για να δείξουμε ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος. Ένας δρόμος αξιοπρέπειας, ίσων ευκαιριών, προοπτικής και ανάπτυξης για όλους μας για να μπορούμε να φτιάξουμε με τα παιδιά μας, την ισχυρή Ελλάδα του μέλλοντος. Έχουμε χρέος, να αγκαλιάσουμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια όλες τις γενιές και να προστατέψουμε τους ευάλωτους και τους μη προνομιούχους. Αυτό είναι το σχέδιο μας, έτσι θα πορευτεί το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές και θέλουμε να είστε όλοι δίπλα μας«, τόνισε ο Μιχάλης Φακουρέλης.



Ο Κώστας Φασουλάκης τόνισε «πάρτε το ΠΑΣΟΚ στα χέρια σας», απευθύνοντας μήνυμα προς το κοινό και κάλεσμα για συστράτευση στον αγώνα που δίνει το κόμμα.