Στις 24 Απριλίου αναμένεται να προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προκήρυξη των εθνικών εκλογών, με την προοπτική οι κάλπες να στηθούν στις 21 Μαΐου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η στήλη big mouth του powergame.gr

Σύμφωνα με την στήλη, μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα και όλα τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών, ενώ αναφορικά με το ψηφοδέλτιο επικρατείας, το οποίο χειρίζεται ο πρωθυπουργός, το big mouth αναφέρει ότι θα έχει πολλές εκπλήξεις. 

Αναλυτικά τί αναφέρει το big mouth

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις 24 Απριλίου ο πρόεδρος Μητσοτάκης θα προχωρήσει στην προκήρυξη των εκλογών, οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθούν την 21η Μαΐου. Με την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα και όλα τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών. Μέχρι τότε οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι μπορούν να αρκεστούν στις διαρροές (σχεδόν επίσημες) που γίνονται από κοινού από Μέγαρο Μαξίμου και Πειραιώς. Πάντως, εκείνο που θέλω να κρατήσετε είναι ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, που το χειρίζεται αποκλειστικά και μόνο ο πρωθυπουργός, θα εμπεριέχει μπόλικες εκπλήξεις.