Για τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην ΕΡΤ γράφει η στήλη big mouth του powergame.gr, σχολιάζοντας την στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έκρινε σκόπιμο απ’ όλα όσα είπε ο πρωθυπουργός να σταθεί στην επίμαχη απάντηση όσον αφορά την άρνησή του να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να επισημανθεί ότι μόλις εξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είχε τηλεφωνήσει και, αφού τον συνεχάρη για την εκλογή του, του ζήτησε να συναντηθούν. Η επόμενη πρόσκληση ήρθε στις 18 Δεκεμβρίου 2021, όταν οι δύο άνδρες είχαν ολιγόλεπτο τετ α τετ στη Βουλή, έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, αναφέρει η στήλη big mouth. 

Αναλυτικά τί αναφέρει η στήλη 

Eκεί που τον ψάχναμε τον πρόεδρο Ανδρουλάκη, τελικά με αφορμή τη συνέντευξη Μητσοτάκη στην τηλεόραση του Alpha, ανακαλύψαμε ότι υπάρχει και μάλιστα χαίρει άκρας υγείας. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έκρινε σκόπιμο απ’ όλα όσα είπε ο πρωθυπουργός να σχολιάσει την επίμαχη απάντηση όσον αφορά την άρνησή του να συναντηθεί με τον πρόεδρο Μητσοτάκη. Όπως είπε, όχι ο ίδιος, αλλά το ΠΑΣΟΚ, ουδέποτε το αίτημα υπεβλήθη επισήμως, κατά συνέπεια το αντιμετωπίζει σαν να μην έχει υποβληθεί. Μιλάμε για αστεία πράγματα, που όταν ακούγονται από σοβαρούς ανθρώπους γίνονται ακόμη πιο κωμικά. Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να επισημανθεί ότι μόλις εξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είχε τηλεφωνήσει και, αφού τον συνεχάρη για την εκλογή του, του ζήτησε να συναντηθούν. Η επόμενη πρόσκληση ήρθε στις 18 Δεκεμβρίου 2021, όταν οι δύο άνδρες είχαν ολιγόλεπτο τετ α τετ στη Βουλή, έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να συνεχίζεται η… κουβέντα.