Κάτι µου λέει ότι η άποψη που εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, για τους πρωτοκλασάτους υπουργούς που είναι άφαντοι και δεν βάζουν πλάτη στα δύσκολα και µε την οποία συντάχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη έχει πολλούς υποστηρικτές στο κυβερνών κόµµα.

Βουλευτές της Ν.∆. οι οποίοι έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της επικοινωνιακής διαχείρισης του θέµατος στα ΜΜΕ δεν κρύβουν την οργή τους, γιατί, όπως λένε, «δεν είναι δυνατόν όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι να βγάζουµε τα κάστανα από τη φωτιά». Αν, µάλιστα, δεν µετρούσαν το γεγονός ότι οι δικές τους αντιδράσεις θα έφερναν µεγαλύτερα προβλήµατα στο Μέγαρο Μαξίµου, αρκετοί θα είχαν συνυπογράψει την άποψη του Αδωνι Γεωργιάδη δηµοσίως.

∆ίνουν, ωστόσο, ιδιαίτερη έµφαση σε µια φράση που είπε η πρώην υπουργός Εξωτερικών, ότι, δηλαδή, «όταν είσαι απών στη δυσκολία, ο κόσµος σε τιµωρεί», ελπίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα συµβεί όχι εξαιτίας κάποιας µεταφυσικής δύναµης που τιµωρεί τους «εξαφανισµένους» υπουργούς, αλλά γιατί θεωρούν ότι κάτι ξέρει η Ντόρα Μπακογιάννη παραπάνω για να στέλνει µηνύµατα δηµοσίως.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 24/3/23