Μια έκπληξη περίμενε τον Τάκη Θεοδωρικάκο την Τετάρτη το βράδυ, όταν προσήλθε σε παραλιακό κέντρο για ένα ποτό με παλαιούς και νέους ΟΝΝΕΔίτες.

Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος με ΟΝΝΕΔίτες κάθε ηλικίας, γιατί ισχύει το «μια φορά ΟΝΝΕΔίτης, για πάντα ΟΝΝΕΔίτης».

Και παρά το γεγονός ότι βρίσκοντο σε εξέλιξη τρεις αθλητικές αναμετρήσεις που μεταδίδοντο από την τηλεόραση, οι νέοι κατέκλισαν τον χώρο στέλνοντας ένα μήνυμα νίκης για τη ΝΔ αλλά και προσωπικής επιτυχίας για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος πολιτεύεται στη Β3 Περιφέρεια, η οποία είναι η μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας.
________

«Η παρουσία σας εδώ στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα νίκης και διαψεύδει όσους ισχυρίζονται ότι τα νέα παιδιά δεν είναι πολιτικοποιημένα ή δεν θέλουν τη Νέα Δημοκρατία», επισήμανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας ότι «τα νέα παιδιά κάνουν τις σωστές επιλογές αν βρεθούμε εμείς οι μεγαλύτεροι δίπλα τους».
____
Ανέφερε πόσο κρίσιμες είναι οι εκλογές της 21ης Μαΐου για τη νέα γενιά, σημειώνοντας ότι κρίνεται το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας. Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι οι νέοι με την ψήφο τους δεν θα επιτρέψουν να επιστρέψουν στην εξουσία εκείνοι που ευθύνονται για το ότι οι Ελλάδα χρεώθηκε με 100 επί πλέον δις ευρώ, τονίζοντας ότι ο λαός θα τους αφήσει στο χθες.
______
Παρόντες ήταν εκατοντάδες νέοι και νέες αλλά και ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες από παλιότερες γενιές, πρώην πρόεδροι της νεολαίας και μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της νεολαίας της ΝΔ, αλλά και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο οποίος δεν κρύβει την ευγνωμοσύνη του προς τον Τάκη Θεοδωρικάκο, για το γεγονός ότι χάρη σε αυτόν και τις αποφάσεις τους, όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών, κατάφεραν να κυβερνηθούν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες και να ξεπεραστούν τα προβλήματα ακυβερνησίας που είχε δημιουργήσει η απλή αναλογική.