Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής «ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Η ώρα της Κεντροαριστεράς», που διοργάνωσαν η Ανανεωτική Αριστερά και οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία την Πέμπτη στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο Θόδωρος Μαργαρίτης, γραμματέας Ανανεωτικής Αριστεράς, ο Μιχάλης Χάλαρης, γραμματέας Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, ο Γιάννης Πανούσης, πρώην υπουργός, και ο Κώστας Χρυσόγονος, πρώην ευρωβουλευτής. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Φώφη Γιωτάκη.



Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, ο δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ο Μίλτος Κύρκος, πρώην ευρωβουλευτής, ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης, διευθυντής Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, και ο Δημήτρης Μπράτης, μέλος ΕΕ ΑΔΕΔΥ.



Ένα από τα Highlights της εκδήλωσης ήταν το στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φακός στην εκδήλωση, με τους γιους των Μιχάλη Παπαγιαννάρη, Γρηγόρη Γιάνναρου και Λεωνίδα Κύρκου, ηγετών που άφησαν το δικό τους, ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία της Αριστεράς στη χώρα.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο καταγράφεται ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο γραμματέας της Ανανεωτικής Αριστεράς και μέλος του πολιτιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Μαργαρίτης, ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης, ο Γιώργος Γιάνναρος, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α' Αθήνας, και ο Μίλτος Κύρκος.  



Μία φωτογραφία με τη δική της σημειολογία, με τους τρεις γόνους να συστρατεύονται με την Ανανεωτική Αριστερά, συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.