Οι παλαιοί δημοσιογράφοι έλεγαν ότι  ακόμα και η Βίβλος γράφεται με δύο λέξεις όταν έβλεπαν μεγάλο γραπτό ή κάποιον εκφωνητή να μακρηγορεί μεταδίδοντας δελτία ειδήσεων. Κάπως έτσι, λοιπόν, σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να μαζέψει αποσπάσματα από την καθημερινότητά του, την ιστορία της ζωής του και τον πολιτικό του λόγο σε διάστημα μιας ώρας, δίνοντας μάλιστα και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Η συνάντηση με τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς, τους καμεραμάν (σ.σ.: όλους τους είχε καλέσει) έγινε νωρίτερα το μεσημέρι σε bar restaurant στον περίβολο των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή. 

 Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε για μια «πραγματικά καλή μέρα», αφού σήμερα α) ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά για τη χρηματοδότηση κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟ, β) ο πληθωρισμός μειώθηκε στο 4,5% από 5,4% και η Ελλάδα, σύμφωνα με τη Eurostat, έχει την πέμπτη καλύτερη επίδοση στην Ε.Ε., ενώ γ) ήταν ευκαιρία να κάνει ένα μικρό γεύμα με τους δημοσιογράφους. Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ν.Δ. θα επικρατήσει με διαφορά των υπολοίπων κομμάτων στις 21 Μαΐου και μάλιστα μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις τόσο στην απόσταση όσο και στα  ποσοστά.  

Ρωτήθηκε βέβαια από τα «Παραπολιτικά» ποιο είναι το επόμενο χαρτοφυλάκιο που θα επιθυμούσε και με τα πολλά, αφού βεβαίως πρόταξε τις εκλογές και τη λαϊκή βούληση, είπε «κάτι παρεμφερές». Δεδομένης της καλής διάθεσης, η συζήτηση έγινε λίγο πιο προσωπική, με τον Γεωργιάδη να αναφέρεται στη διαχρονική σχέση του με τους δημοσιογράφους ως εγγονός, από τη μεριά της μητέρας του, του Δ. Βλασόπουλου, εκδότη της προπολεμικής εφημερίδας Πρωία.

Μάλιστα, με ενέργειες του παππού του παραχωρήθηκαν στην Εκάλη εκτάσεις στους δημοσιογράφους, στη γνωστή σήμερα περιοχή δημοσιογραφικά. «Εκεί γεννήθηκα, τα πρόβατα περνούσαν μπροστά από το σπίτι μας και κάθε πρωί αγοράζαμε γάλα από τον κτηνοτρόφο, την έχω πολύ έντονη την εικόνα», θυμήθηκε και συνέχισε: «Βέβαια από τη δεκαετία του '80 με το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ τα πρόβατα έφυγαν και άρχισαν να περνούν αυτοί μπροστά από το σπίτι μας και να χτίζουν βίλες σε όλη την περιοχή». 

Ένα επιπλέον αφώτιστο σημείο είναι και οι έμπρακτες ενέργειες που έχει κάνει η κυβέρνηση για τους καλλιτέχνες και τους εργαζομένους στα κέντρα διασκέδασης, οι οποίοι επλήγησαν καθολικά την περίοδο του κορονοϊού. Αργά το απόγευμα η Φουρέιρα, ο Αργυρός, η Θεοδωρίδου, ο Βέρτης και όσοι τέλος πάντων βρίσκονται στην Αθήνα τον περιμένουν σε μαγαζί της παραλιακής για να κουβεντιάσουν μαζί του. «Δεν νομίζω να μου τραγουδήσουν», είπε γελώντας όταν ρωτήθηκε ξανά από τα Parapolitika.gr. Οι παλαιοί δημοσιογράφοι έφερναν ως παράδειγμα τη Βίβλο, χωρίς πάντως να έχουν υπόψη τους τόσο αεικίνητους πολιτικούς. Ο Άδωνις έως το τέλος έδινε ειδήσεις, όπως το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί (Tesla) για τις μετακινήσεις του. Ούτε δικό του είναι ούτε κρατικό, αλλά με leasing, όπως φαίνεται και στη φωτό.