Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα, το πρωί επίσκεψη σε λαϊκή αγορά. Μάλιστα, εκεί τον συνάντησε μια φανατική θαυμάστριά του, η οποία τον αποκάλεσε «αλανιάρη και ζημιάρη».

@topolitiko Ορεξάτη κυρία συναντάει τον Άδωνι στη λαϊκή #fy#fyp#foryou #φυ #φυπ #φοργιου #ελλάδα #ellada #greecetiktok #greektiktok #greece #adonis #adonisgeorgiadis #cupcut #xyzbca ♬ πρωτότυπος ήχος - To Politiko

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του και της επικοινωνίας του με εργαζόμενους και πολίτες, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησε μια πωλήτρια πίσω από έναν πάγκο με μανταρίνια, η οποία ενθουσιάστηκε που τον είδε και του μίλησε.

«Γεια σου, μωρό μου! Αλανιάρη και ζημιάρη!», είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη η πωλήτρια, με εκείνον να της απαντάει: «Τι κάνεις, γλυκιά μου;».

Η πωλήτρια συνέχισε: «Σου είπα, είναι αφροδισιακά (σ.σ.: τα μανταρίνια), αλλά δεν παίρνεις», με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντάει με χιούμορ: «Δεν είναι πρωί πρωί για αφροδισιακά. Να κάνουμε και καμιά δουλειά».