Μαζί με τους πολίτες σε κάθε πόλη και χωριό του Νομού Πέλλας συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα ο υπ. Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης.

Με αμείωτους ρυθμούς ο Διονύσης Σταμενίτης συναντά σε καθημερινή βάση τους συμπολίτες του σε ολόκληρο τον Νομό Πέλλας, επισκεπτόμενος τις λαϊκές αγορές, τα καφενεία, τα εμπορικά καταστήματα αλλά και δίνοντας το παρόν στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής.
stam05
stam06
Στις συζητήσεις του με τους πολίτες, ο υποψήφιος Βουλευτής ενημερώνει για τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας τη σημασία της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου, η οποία θα καθορίσει αν η χώρα μας θα συνεχίσει στον δρόμο της ανάπτυξης και της σταθερότητας. Όπως συνηθίζει ο ίδιος άλλωστε να λέει: «Ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει εντολή για πρόοδο και συνέπεια».
stam02
stam01
stam07

Βρισκόμενος σταθερά στο πλευρό των συμπολιτών του ο Διονύσης Σταμενίτης ακούει τους προβληματισμούς τους και τις ανάγκες κάθε κοινωνικής ομάδας και επικοινωνεί τις θέσεις του κόμματος καθώς επίσης και τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας περιλαμβάνει.