Στην κινητοποίηση της Κεντρικής Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιοχής (Δ.Ε.Ε.Π.) Αχαΐας, εν όψει της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 20:00, συμμετέχει η υποψήφια Βουλευτής του κόμματος Χριστίνα Αλεξοπούλου, μαζί με τους συνεργάτες και τους εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά της.

Σε σχετική δήλωσή της, η κυρία Αλεξοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προσωπικά δείξει έντονο ενδιαφέρον για την Αχαΐα, από τον καιρό που ήταν Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ας μην ξεχνάμε ότι το 2019 τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου της παράταξής μας στην Αχαΐα και κατόπιν πραγματοποίησε αλλεπάλληλες επισκέψεις στον νομό σε όλη τη διάρκεια της πρώτης πρωθυπουργικής του θητείας.

Το πρόγραμμα των 80 και πλέον έργων προϋπολογισμού 3,7 δισ. Ευρώ που έχουν δρομολογηθεί για την Αχαΐα από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και που θα ολοκληρώσουμε στη δεύτερη θητεία μας, εφόσον μας εμπιστευτεί ξανά ο ελληνικός λαός, φέρει και την προσωπική του σφραγίδα. Έργα όπως η Πατρών-Πύργου, που επανεκκινήθηκε από το μηδέν και ολοκληρώνεται σε λιγότερο από δύο χρόνια, δεν θα είχαν καν αρχίσει αν δεν εργαζόταν και ο ίδιος, ως Πρωθυπουργός, ώστε να προχωρήσουν με γρήγορα βήματα.

Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά και, ακόμα περισσότερο, για το όραμα που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Ελλάδα, όπως αποτυπώνεται στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα, εργαζόμαστε όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές, τα στελέχη και οι συνεργάτες μας, ώστε η παρουσία των πολιτών στην ομιλία του απόψε το βράδυ, στην ιστορική πλατεία Τριών Συμμάχων, να είναι μαζική και δυναμική.

Σήμερα τιμάμε τον ηγέτη και τον πολιτικό, ο οποίος εργάζεται άοκνα για το καλύτερο μέλλον που αξίζουμε όλοι οι Αχαιοί και όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως ιδεολογικών καταβολών. Για αυτό ακριβώς το καλύτερο μέλλον ψηφίζουμε στις 25 Ιουνίου, πάνω από κόμματα και χρώματα, την ισχυρή κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό που έχει ανάγκη ο τόπος. Στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.