Παραδοσιακά όταν μπαίνει ο Ιούνιος ξεκινά επίσημα η wedding season, με την φετινή περίοδο γάμων και βαπτίσεων να έχει την ιδιομορφία ότι συμπίπτει με την πολύμηνη προεκλογική περίοδο που διανύουμε από τον περασμένο Απρίλιο.

Ωστόσο, δεν είναι λίγα τα στελέχη των κομμάτων που συνδύασαν κουφέτα και… ψηφοδέλτια, μένοντας πιστοί στα σχέδιά τους και ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας για γάμους και βαπτίσεις. Από την τρέχουσα προεκλογική περίοδο δεν έλειψαν ακόμη οι πολιτικοί γάμοι και ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Την περασμένη Παρασκευή ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και η επί τρία και πλέον έτη σύντροφός του Νατάσα Φραγκουδάκη έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Με κουμπάρο τον πρώην υπουργό Εσωτερικών και υποψήφιο βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στην Ανατολική Αττική Μάκη Βορίδη και η παιδική φίλη της νύφης, Άννα Αντωνοπούλου.
gamos_kontozamani

Ο γάμος του Αρκά πολιτικού και της εντυπωσιακής Ελληνίδας Ομογενούς από τον Καναδά τελέστηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, όπως και η
kontozamanis_gamos
δεξίωση που ακολούθησε σε γνωστό club restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μετά τον «κλειστό» γάμο στην Αθήνα θα υπάρξει και συνέχεια στην ιδιαίτερη πατρίδα του κ.Κοντοζαμάνη στο Άστρος Κυνουρίας με ένα μεγάλο πάρτυ, όπου ο πρώην αναπληρωτής υπουργός και στέλεχος της ΝΔ θα γιορτάσει τις χαρές του με τους συντοπίτες του.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας , στον πεζόδρομο επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου κάτω από την Ακρόπολη, τελέστηκε η βάπτιση της κόρης του πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Εύβοια, Σίμου Κεδίκογλου και της συζύγου του Ελισάβετ Κατσαμάκη.

simos_2
Ο πρώην υφυπουργός μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram με την εντυπωσιακή σύζυγό του και τη νεοφώτιστη Ισαβέλλα, που συμπλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία, μετά τη γέννηση του πρωτότοκου γιου τους, Βασίλη. Το όνομα της μικρής ήταν επιλογή της μητέρας της, ενώ ο ίδιος ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην «Απογευματινή» για την βάπτιση της κόρης του έκανε λόγο για μια «όμορφη, ζεστή τελετή που γλύκανε τις καρδιές τους». Να σημειωθεί ότι η εκκλησία που επιλέχθηκε για τη βάπτιση της μικρής Ισαβέλλας, είναι αυτή στην οποία ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη, ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων τον Ιούνιο του 2018.

Χαρές και στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ καθώς όπως αποκάλυψε το ένθετο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά ο γραµµατέας της Κ.Ε. του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος υπέγραψε σύµφωνο συµβίωσης µε τη δημοσιογράφο Σοφία Μπερετάνου. Το ζευγάρι είναι μαζί και ευτυχισμένο τα τελευταία χρόνια και ήλθε εις γάμον… συμφωνία πριν από λίγες ημέρες, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ενώπιων λίγων συγγενών και στενών φίλων, ενώ σχεδιάζουν εντός του επόμενου διαστήματος να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός. Πάντως, μετά την υπογραφή του συμφώνου το ερωτευμένο ζευγάρι παρέθεσε τραπέζι στην ψαροταβέρνα «Τράτα», πλησίον του «στρατηγείου» του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.
spiropoulos1

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο Δημαρχείο Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μαΐου, λίγες ημέρες μετά τις πρώτες κάλπες, ο
maria_komninaka
πολιτικός γάμος της υποψήφιας βουλευτή με το Κομμουνιστικό Κόμμα στη Λέσβο Μαρίας Κομνηνάκα, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της , λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η υποψήφια του ΚΚΕ και πρώην βουλευτής μάλιστα λίγες ημέρες μετά τον πολιτικό της γάμο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και απολαμβάνει τον νέο της ρόλο ως μητέρα.