Νέο κύκλο στη ζωή της ανοίγει η δηµοσιογράφος και πολιτεύτρια της Ν.Δ. Χαρά Ξάνθη. Ο τυχερός νέος είναι ο Κωνσταντίνος ∆έδες, πολιτικός µηχανικός στο επάγγελµα, από τον Κάλαµο, ο οποίος ασχολείται και εκείνος µε την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η τύχη τούς έφερε κοντά στα Άγια Μετέωρα. Εκείνη ήταν εκεί λόγω του προεκλογικού της αγώνα και εκείνος επισκέφτηκε την Καλαµπάκα για να δει από κοντά το µοναδικό παγκόσµιο φαινόµενο, τα Μετέωρα. «Μάλλον ήταν θέληµα Θεού»... όπως λένε και οι ίδιοι.



Ο γάµος τους θα γίνει στις 2 Σεπτεµβρίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Ματρώνας, στη Νέα Ερυθραία, µε καλεσµένους πολλά κυβερνητικά και δηµοσιογραφικά στελέχη. Η Χαρά Ξάνθη κατάγεται από τον Αµάραντο Καλαµπάκας.

Η πολιτική της πορεία

Ηταν υποψήφια βουλευτής Τρικάλων µε τη Νέα ∆ηµοκρατία στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Το 2019 ήταν υποψήφια στην Ανατολική Αττική και ήταν η πρώτη της φορά ως υποψήφια σε εθνικό επίπεδο µε τη Ν.Δ., καθώς η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προέδρου του κόµµατος το 2015 ήταν η αφορµή να ασχοληθεί µε την κεντρική πολιτική σκηνή.

Η αλλαγή της εκλογικής περιφέρειας, όµως, ήταν η αφορµή να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της και να βάλει τέλος στην εργένικη ζωή, αποφασίζοντας να κάνει το επόµενο βήµα στη ζωή της και να δηµιουργήσει οικογένεια.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 29 Ιουλίου 2023