Tην εποχή των Μέσων Κοινωνικής ∆ικτύωσης και του διαδικτύου γενικότερα οι πολιτικοί µπορούν να παρεµβαίνουν στην πολιτική επικαιρότητα από όπου κι αν βρίσκονται.

Έτσι και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, µε δύο αναρτήσεις του το µεσηµέρι της Τρίτης εξέφρασε τον αποτροπιασµό του για τη δολοφονία του 29Χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια και επέκρινε µε σφοδρότητα την κυβέρνηση ζητώντας την παραίτηση του αρµόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, από την Αµοργό.

Ότι βρίσκεται σε διακοπές, εδώ και περίπου δέκα µέρες, είχε γίνει αντιληπτό, καθώς δεν υπήρξε καµία τηλεοπτική του εµφάνιση, ενώ και οι πολιτικές παρεµβάσεις του κόµµατος γίνονται κεντρικά από το Γραφείο Τύπου.

Το βράδυ της Τρίτης λοιπόν η ιστοσελίδα Zappit.gr δηµοσίευσε φωτογραφίες, που τον δείχνουν (σύµφωνα πάντα µε το δηµοσίευµα) να πίνει τον καφέ του στην πλατεία της Χώρας Αµοργού το απόγευµα της ίδιας µέρας.

Τα φωτογραφικά ενσταντανέ αποτυπώνουν χαλαρές καλοκαιρινές στιγµές του, να µιλάει στο κινητό του, αλλά και να επικοινωνεί µε όλους όσοι τον αναγνώρισαν και του έπιασαν κουβέντα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εθεάθη την περασµένη εβδοµάδα στη Φολέγανδρο, παρέα µε τον γιο του.

Ας ελπίσουµε κάποτε να ισχύσει και στην Ελλάδα η επίσηµη ενηµέρωση της κοινής γνώµης για το διάστηµα που λείπουν σε διακοπές οι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι πια δεν µπορούν να αποφύγουν τη δηµοσιότητα όταν αποφασίζουν να κυκλοφορήσουν σε δηµόσιους χώρους…

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 10/08