Μπερδεμένα τα έχει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο ίδιος είχε ανακαλύψει τη φερόμενη απάτη των 227 εταιρειών επιθεμάτων εις βάρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) για το χρονικό διάστημα 2017-2019, απάτη η οποία κόστισε στον Οργανισμό περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με όσα διαβεβαιώνει το parapolitika.gr κορυφαίο στέλεχος του ΕΟΠΥΥ εκείνης της χρονικής περιόδου, ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται λανθασμένα στην παρούσα υπόθεση.

Άλλη υπόθεση είχε ανακαλύψει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ εκείνη την εποχή: Πλαστές και πανομοιότυπες φωτογραφίες κατακλίσεων, τις οποίες φέρονταν να επισύναπταν οι συνταγογράφοι γιατροί στις συνταγές που έγραφαν, προκειμένου να χρεώνουν με αχρείαστα επιθέματα τον ΕΟΠΥΥ.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης υπό κηδεμονία Παππά, Πολάκη - Στήνουν διευθυντήριο στην Κουμουνδούρου

Η παρούσα υπόθεση, την οποία διαλεύκανε η Οικονομική Αστυνομία, ουδεμία σχέση έχει με τις... ανακαλύψεις του Παύλου Πολάκη, ενώ αυτή η υπόθεση έχει κοστίσει πολλαπλάσια στον ΕΟΠΥΥ, σε σχέση με ό,τι είχε ανακαλύψει για την άλλη υπόθεση, τότε, ο Παύλος Πολάκης...