Στα κρύα του λουτρού έχει αφήσει τον επιστήθιο φίλο του, Γιάννη Λαβράνο, να παλεύει με την Εφορία ο Φέλιξ Μπίτζιος. Το εντυπωσιακό στην εξέλιξη της όλης ιστορίας με τα εικονικά τιμολόγια που αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών έχει να κάνει με την αποσία Μπίτζιου από κάθε αρνητικό δημοσίευμα ενώ την ίδια ώρα εφοριακοί και εισαγγελείς ασχολούνται προσωπικά με τον Γιάννη Λαβράνο. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΦ.ΣΥΝ αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ότι η φορολογική διοίκηση βεβαίωσε φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στον Γιάννη Λαβράνο. Όσοι γνωρίζουν τον μεγαλοεπιχειρηματία λένε ότι ενδεχόμενη κλήση του από τη Δικαιοσύνη ενδεχομένως και να άφηνε πολλούς... άνεργους.

Ο κορυφαίος λογιστής του Λαβράνου

Όπως έγινε προ ημερών γνωστό, το προσωρινό φύλλο ελέγχου επιδόθηκε από τα στελέχη της Υπηρεσίας Ερευνών Αττικής στην έδρα του φορολογικού εκπροσώπου του Λαβράνου στην Εκάλη. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, πρόκειται για έναν πολύ γνωστό φοροτεχνικό των Αθηνών, ο οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε χειριστεί πολλές υποθέσεις πασίγνωστου εφοπλιστή, ενώ υπήρξε και λογιστής του Πάνου Καμμένου. Με αφορμή την πληροφορία για τον κοινό λογιστή που είχαν Καμμένος και Λαβράνος, η στήλη επισημαίνει ότι ο επονομαζόμενος και ως «Κολοσσός της Κέρκυρας» είχε να πει πάντα μια καλή κουβέντα για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. 

Tι αναφέρει η στήλη «Big Mouth»

Η εξαφάνιση του Φέλιξ…

– Τον Φέλιξ Μπίτζιο τον είχε μάθει το ευρύ κοινό από την εμπλοκή του στην υπόθεση Λογοθέτη. Ύστερα από χρόνια επανεμφανίστηκε, ως εκπρόσωπος της εταιρείας Krikel, που ανήκε, αλλά τελικώς δεν ανήκε στον μεγαλοεπιχειρηματία Γιάννη Λαβράνο και η οποία εμπορευόταν (ή κάτι τέτοιο) το σύστημα παρακολούθησης των τηλεφωνικών συνομιλιών Predator. Ο Φέλιξ (ομολογώ ότι είναι άκρως καλλιτεχνικό όνομα για μπροστινό), αν και θα έπρεπε να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, εσχάτως έχει αφήσει στα κρύα του λουτρού τον επιστήθιο φίλο του, Γιάννη Λαβράνο, να παλεύει με τα θηρία της Εφορίας. Το εντυπωσιακό στην εξέλιξη της όλης ιστορίας με τα εικονικά τιμολόγια που αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτοί οι τρισάθλιοι της Εφορίας αντιμετωπίζουν πλέον σαν κοινό θνητό τον Λαβράνο, μη έχοντας συνειδητοποιήσει πρωτίστως τις ικανότητες και δευτερευόντως τη διαχρονική προσφορά στο Έθνος του εν λόγω μεγιστάνα. Όμως όλα αυτά είναι δουλειά των εφοριακών και των εισαγγελέων, που πλέον, εξ όσων αντιλαμβάνομαι, ασχολούνται προσωπικά με τον κανονικό Γιάννη Λαβράνο. Με την ευκαιρία αυτής της απίστευτης ταλαιπωρίας στην οποία εισήλθε ο τελευταίος, πρέπει να επισημάνω την απουσία του Φέλιξ Μπίτζιου από κάθε αρνητικό δημοσίευμα. Επίσης, όσοι γνωρίζουν τον άνδρα λένε ότι ενδεχόμενη κλήση του από τη Δικαιοσύνη ενδεχομένως και να άφηνε άνεργους όσους προσπαθούν να βγάλουν άκρη με τις βασίλισσες, τους πρίγκιπες, τους μπροστινούς, τους πισινούς και κυρίως με τις εκατοντάδες εταιρείες-«μαϊμού».

…και ο κορυφαίος λογιστής του Λαβράνου

– Όπως έγινε προ ημερών γνωστό, το προσωρινό φύλλο ελέγχου επιδόθηκε από τα στελέχη της Υπηρεσίας Ερευνών Αττικής στην έδρα του φορολογικού εκπροσώπου του Λαβράνου στην Εκάλη. Πρόκειται, όπως πληροφορούμαι, για έναν πολύ γνωστό φοροτεχνικό των Αθηνών, ο οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε (λέει) χειριστεί πολλές υποθέσεις πασίγνωστου εφοπλιστή, ενώ υπήρξε και λογιστής του πρώην υπουργού Πάνου Καμμένου. Όσοι γνωρίζουν τον άνδρα κάνουν λόγο για «έναν από τους ικανότερους εν Ελλάδι λογιστές». Δεν είχα καμία αμφιβολία. Άλλωστε, ο μεγαλοεπιχειρηματίας Γιάννης Λαβράνος δεν θα επιτρεπόταν να επιλέξει κάτι μικρότερο από έναν ισοϋψή (σε επαγγελματικό εκτόπισμα) λογιστή. Κάθε επιλογή που έκανε ο παλιός συνομιλητής της συγχωρεμένης της Ελισάβετ ήταν από το πάνω ράφι. Αυτός είναι και ο λόγος που επί χρόνια ο Κερκυραίος επιχειρηματικός Κολοσσός (τελικά δεν βγάζει μόνο η Ρόδος Κολοσσούς) κινείται σαν «νέος Βαρδινογιάννης».

ΥΓ.: Δράττομαι της ευκαιρίας, με αφορμή την πληροφορία για τον κοινό λογιστή που είχαν Καμμένος και Λαβράνος, για να σας πω ότι ο επονομαζόμενος και ως «Κολοσσός της Κέρκυρας» είχε να πει πάντα μια καλή κουβέντα για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και παλιό συγκυβερνήτη του Τσίπρα. Βλέπετε, ο συγκεκριμένος μεγαλοεπιχειρηματίας πάντα εκτιμούσε τα αστέρια της πολιτικής, ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος.