Οι έχοντες γνώση των ισορροπιών στο Μέγαρο Μαξίµου επί Κυριάκου Μητσοτάκη θα θυµούνται πόσο δύσκολη -για να το πω κοµψά- ήταν αρχικά η συµβίωση του ∆ηµήτρη Τσιόδρα µε την Αριστοτελία Πελώνη. Οι... δυσκολίες φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, διότι διάβασα -µε µεγάλη είναι η αλήθεια προσοχή- την πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Μεταξύ άλλων, είδα µε ενδιαφέρον πως η έµπειρη δηµοσιογράφος και σύµβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη για ζητήµατα διεθνούς πολιτικής θα είναι η συντονίστρια της εκδήλωσης για το βιβλίο του διευθυντή του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου, στην οποία ειρήσθω εν παρόδω θα µιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκτός των άλλων, το γεγονός αυτό µαρτυρά και την ανωτερότητα της Αριστοτελίας Πελώνη, η οποία ήταν κοινό µυστικό πως θα έβλεπε µε θετικό µάτι την πιθανή συµµετοχή της στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο, ωστόσο τελικώς προκρίθηκε η επιλογή Τσιόδρα. Μια µεγάλη οικογένεια είναι εντέλει η Ν.∆., που τα παιδιά της (έστω και διά της πολιτικής υιοθεσίας) στο τέλος αγαπιούνται.