«Η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να υπογράψει μια νέα συμφωνία που θα δεσμεύει για τα επόμενα χρόνια την χώρα», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.


Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε πως: «Σε κάθε αξιολόγηση ακούμε για τις απαιτήσεις της τρόικας, για την αντίσταση της κυβέρνησης και στη συνέχεια έχουμε μια συμφωνία», ενώ συμπλήρωσε πως: «το τέλος των μνημονίων που επικαλείται η κυβέρνηση και η προληπτική γραμμή –όπως λέγεται- στην ουσία θα είναι ένα νέο μνημόνιο».

’φησε να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσει τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης για τα κόκκινα δάνεια λέγοντας πως η πρόταση είναι τραπεζοκεντρική και δεν θα ανακουφίσει τους δανειολήπτες που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ανέφερε ότι η διαπραγμάτευση που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει σε μια νέα ισορροπία και κατάσταση πραγμάτων που θα είναι προς όφελος του λαού.

Συνάντηση Τσίπρα-Αγγελοπούλου
Σε ό,τι αφορά την συνάντηση Τσίπρα – Αγγελοπούλου , είπε πως: «Η κ. Αγγελοπούλου δεν είναι πολιτικό πρόσωπο και καλό είναι να μην δίνουμε διαστάσεις στην παρούσα φάση», ενώ εκτίμησε πως: «Δεν θα πρέπει να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1-ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ 12/11/2014 by Parapolitika.Gr on Mixcloud