Για τη σχέση του με τον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρόλο που τον τελευταίο καιρό ακούγονται διάφορα σενάρια περί «πάγου» στις σχέσεις των δύο ανδρών ενώ πολλές φορές φήμες αναφέρονται μέχρι και σε διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης εκθείασε τον Παύλο Πολάκη και έκανε λόγο για άριστη σχέση μεταξύ τους.

Μάλιστα, ο Κασσελάκης είπε ότι στο πρόσωπο της μητέρας του Πολάκη βλέπει τη γιαγιά του.

Ερωτηθείς για τη στάση του Πολάκη στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ήταν λάθος του που δεν το ψήφισε ενώ όλος ο Δήμος Χανίων ήταν υπέρ.


Διαβάστε εδώ: Κασσελάκης: Κέρδισα με το σπαθί μου την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν με βοήθησε ο Τσίπρας - Θα έπρεπε να έχει έρθει στο Συνέδριο, πληγώθηκε πολύς κόσμος

Υπενθυμίζεται ότι παρά την προειδοποίηση του Στέφανου Κασσελάκη για τους βουλευτές που δεν θα στήριζαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο, ο Παύλος Πολάκης απείχε από τη ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια. Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να δικαιολογήσει την απουσία του με χειρουργείο στο οποίο επεβλήθη. Ωστόσο η επέμβαση που επικαλέστηκε δεν έγινε την ημέρα της ψηφοφορίας, αλλά δύο μέρες πριν. Η γκάφα του Πολάκη πυροδότησε κύμα αντιδράσεων τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στα υπόλοιπα κόμματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cziag9bl34g1)