Συνεχίζονται τα ταξίδια της υπουργού Εσωτερικών σχετικά με την ενημέρωση των ομογενών για την επιστολική ψήφο. Μετά την Κύπρο, το Παρίσι και το Λονδίνο, η αεικίνητη Νίκη Κεραμέως βρέθηκε και πάλι σε Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο και Ολλανδία για να παρουσιάσει τη δυνατότητα που παρέχει η επιστολική ψήφος στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, παρά τον «μαραθώνιο» που έχει ξεκινήσει για την επιστολική ψήφο, το βλέμμα της υπουργού είναι πάντα στραμμένο στη Βασιλίσσης Σοφίας, με ζητούμενο την περαιτέρω βελτίωση του Δημοσίου και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Για του λόγου το αληθές, την ώρα που η Κεραμέως βρισκόταν στο πλευρό των αποδήμων, δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για 1.213 διορισμούς στη Δημοτική Αστυνομία. Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι στην τελική ευθεία βρίσκεται και η διαδικασία επιλογής διοικήσεων σε νοσοκομεία και Υγειονομικές Περιφέρειες, με το τεστ δεξιοτήτων, υπό το ΑΣΕΠ, να είναι προ των πυλών.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Στο «φουλ» λειτουργούν οι μηχανές στο υπουργείο Εσωτερικών, αφού ως γνωστόν η υπουργός Κεραμέως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Έτσι, μετά την Κύπρο, το Παρίσι και το Λονδίνο, βρέθηκε και πάλι en route -Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο, Ολλανδία-, για να ενημερώσει τους Έλληνες που κατοικούν στις Κάτω Χώρες για την επιστολική ψήφο. Το βλέμμα της, πάντως, όπως προκύπτει από τα γεγονότα, είναι πάντα στραμμένο στη Βασιλίσσης Σοφίας, με ζητούμενο την περαιτέρω βελτίωση του Δημοσίου και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Τι εννοώ; Την ώρα που η υπουργός Κεραμέως βρισκόταν στο πλευρό των αποδήμων, οι οποίοι μαθαίνω ότι την υποδέχονται με μεγάλο ενθουσιασμό, δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για 1.213 διορισμούς στη Δημοτική Αστυνομία. Σημειωτέον ότι η τελευταία φορά που έγιναν προσλήψεις στην Δημοτική Αστυνομία ήταν πριν από 14 χρόνια. Και παράλληλα στην τελική ευθεία βρίσκεται και η διαδικασία επιλογής διοικήσεων σε νοσοκομεία και Υγειονομικές Περιφέρειες, με το τεστ δεξιοτήτων, υπό το ΑΣΕΠ, να είναι προ των πυλών. Λεπτό δεν αφήνει να πάει χαμένο…