Άκρως δυσαρεστημένοι με κάποιους εκ των υπουργών που προσπαθούν να κρατήσουν αποστάσεις από τη γενικότερη διαχείριση της υπόθεσης των Τεμπών, είναι ορισμένοι «γαλάζιοι» βουλευτές, σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η Κατερίνα Παπακώστα, που ήταν αντιπρόεδρος στην Εξεταστική, δεν κρύβει την ενόχλησή της, για το γεγονός ότι την ίδια ώρα που η ίδια, αποκλείστηκε από κάθε εκδήλωση στην εκλογική της περιφέρεια, οι συνάδελφοί της υπουργοί, έκαναν δημόσιες σχέσεις με τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη.

Εκτός από την Παπακώστα, υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι, που επισημαίνουν το γεγονός ότι υπουργοί αποφεύγουν να ακουμπήσουν τα κάρβουνα…

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Υποθέτω ότι όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που κάνουμε παρέα θα έχετε αντιληφθεί τη δυνατότητα να αλιεύω ειδήσεις από τα καταγώγια της ΝΔ. Με αφορμή τα όσα είδαμε να εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες, έφτασε στ΄ αυτιά μου και μια πληροφορία σύμφωνα με την οποία πολλοί Νεοδημοκράτες βουλευτές, τα έχουν πάρει άγρια στο κρανίο με κάποιους εκ των υπουργών που προσπαθούν να κρατήσουν αποστάσεις από τη γενικότερη διαχείριση της υπόθεσης των Τεμπών. Και επειδή σας έχω συνηθίσει στα συγκεκριμένα, να σας πω ότι η Τρικαλινή βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, που ήταν αντιπρόεδρος στην Εξεταστική, δεν κρύβει την ενόχλησή της, για το γεγονός ότι την ίδια ώρα που η ίδια, αποκλείστηκε από κάθε εκδήλωση στην εκλογική της περιφέρεια, οι συνάδελφοί της υπουργοί, έκαναν δημόσιες σχέσεις με τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη. Εκτός από την Παπακώστα, υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι, που επισημαίνουν το γεγονός ότι υπουργοί αποφεύγουν να ακουμπήσουν τα κάρβουνα: «είτε για να μην καούν, είτε για να μην λερωθούν».