Το πρώτο επισκεπτήριό του είχε την Κυριακή ο γνωστός και αγαπητός αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Μαυρομμάτης, η κατάσταση της υγείας του οποίου βελτιώνεται διαρκώς. Ο Μανώλης Μαυρομμάτης νοσηλεύθηκε για περίπου 45 ημέρες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», έπειτα από πυρκαγιά η οποία είχε ξεσπάσει στο σπίτι του, στο Κολωνάκι, τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου.

Αποσωληνώθηκε στις 2 Απριλίου, με την κατάστασή του να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, και έκτοτε νοσηλεύεται χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ έχει πολύ καλή επικοινωνία με το περιβάλλον του. Οι πρώτοι άνθρωποι οι οποίοι επισκέφθηκαν την Κυριακή τον 82χρονο δημοσιογράφο στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), όπου πλέον νοσηλεύεται, ήταν ο συνάδελφός του Γιώργος Αυτιάς και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Σταμάτης.

Αντιθέτως, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του ιδρύματος η 80χρονη σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, ηθοποιός Ρένα Βενιέρη, η οποία φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 40% επί του συνόλου του σώματός της. Υπενθυμίζεται πως η φωτιά που στάθηκε αιτία για τον βαρύτατο τραυματισμό του ζευγαριού είχε ξεσπάσει εξαιτίας μιας εστίας της ηλεκτρικής κουζίνας που είχε ξεχαστεί αναμμένη.