Στα... δικαστήρια επέλεξε να λύσει την διαφορά του ο Σάββας Τσιτουρίδης με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο. Η «διαφορά» του προέκυψε σήμερα το πρωί όταν ο κ. Γρηγοράκος σε δηλώσεις του σχολίασε την προ ημερών τοποθέτηση του κ. Τζαμτζή ότι «στη Ν.Δ. δεν έχουμε κλέφτες όπως στο ΠΑΣΟΚ». Ο κ. Γρηγοράκος μπήκε στη διαδικασία να κατονομάσει μερικά από τα «γαλάζια» σκάνδαλα και μεταξύ των ονομάτων που ανέφερε ήταν κι αυτό του Σάββα Τσιτουρίδη. Ο πρώην «λοχαγός» της Νέας Δημοκρατίας, θεώρησε την αναφορά αυτή όχι μόνο άστοχη, αλλά και «αήθη» όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος σε ανακοίνωσή του, κατά την οποία κάνει γνωστή την πρόθεσή του να καταθέσει μήνυση εναντίον του κ. Γρηγοράκου. Μάλιστα, δηλώνει ότι μάρτυρα κατηγορίας θα εμφανίσει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Σάββα Τσιτουρίδη έχει ως εξής:
«Εδώ και καιρό έπαψα να ανέχομαι και να συγχωρώ αθλιότητες, ψέματα, και συκοφαντίες. Εμένα η Δικαιοσύνη, ως μη αρμόδιο ή μη εμπλεκόμενο, δεν με κάλεσε ποτέ και για τίποτε, ούτε καν ως μάρτυρα, για όσα επιχείρησαν κάποιοι να μου καταλογίσουν στο παρελθόν για την κυβερνητική διαδρομή μου.
Προσφεύγω εναντίον του κ. Γρηγοράκου στην ελληνική Δικαιοσύνη. Και προτείνω ως μάρτυρα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και καθηγητή Νομικής κ. Ευάγγελο Βενιζέλο».