Την πρόθεση να στηρίξει το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου στις επικείμενες ευρωεκλογές άφηνε να διαρρέει τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Λαβράνος. Μάλιστα, επικαλούνταν κάτι κοινούς γνωστούς, που εξαιτίας τους αποτελούσε μονόδρομο η στήριξη των Δημοκρατών στις ευρωκάλπες του Ιουνίου. Παράλληλα διακινούταν και η φήμη ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας διατηρεί σταθερά και διαχρονικά μια καλή σχέση με έναν εκ των στενότερων ανθρώπων του πρώην υπουργού.

Σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr, κατά το παρελθόν όντως υπήρξε ένας άνθρωπος που είχε γνωρίσει τον μεγαλοεπιχειρηματία από την Κέρκυρα με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ. Και το όνομα αυτού: Άγγελος Καραχάλιος. Ωστόσο, όπως αναφέρει η στήλη, εδώ και 13 χρόνια ο τελευταίος δεν έχει καμία σχέση με τον Λαβράνο. Απεναντίας, ο συγκεκριμένος συνεργάζεται με τον Νίκο Παπανδρέου στην Ευρωβουλή.

Εν κατακλείδι, ο Λοβέρδος δεν έχει καμία σχέση με τον Λαβράνο και απλά τα όσα λέει ο επιχειρηματίας είναι αποκυήματα της φαντασίας του...

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Αν και γνωρίζω πολύ καλά τον μεγαλοεπιχειρηματία Γιάννη Λαβράνο, δεν σας κρύβω ότι έπεσα για άλλη μια φορά θύμα των βεβαιοτήτων του. Κάπως έτσι, σας έγραψα ότι ο big John αφήνει να διαρρέει ότι στις επικείμενες ευρωεκλογές θα στηρίξει το κόμμα του φίλου μου, Ανδρέα Λοβέρδου. Μάλιστα, επικαλούνταν κάτι κοινούς γνωστούς, που, αν κατάλαβα καλά, εξαιτίας τους αποτελούσε μονόδρομο η στήριξη των Δημοκρατών. Βλέπετε, ο Λαβράνος φοράει παντελόνια και το διαφημίζει, χωρίς ακόμη να έχω καταλάβει τον λόγο που του υπαγορεύει μια τέτοια ανάγκη. Επειδή αδίκησα τον πρόεδρο Ανδρέα, σπεύδω να διευκρινίσω ότι όντως κατά το παρελθόν υπήρξε ένας άνθρωπος που είχε γνωρίσει τους δύο άνδρες και ονομαζόταν Άγγελος Καραχάλιος. Όπως μαθαίνω, εδώ και 13 χρόνια ο τελευταίος δεν έχει καμία σχέση με τον Λαβράνο. Απεναντίας, ο συγκεκριμένος συνεργάζεται με τον Νίκο Παπανδρέου στην ευρωβουλή. Για να σας το κάνω πιο λιανά, ο Λοβέρδος δεν έχει καμία σχέση με τον Λαβράνο, τον οποίο αμφιβάλλω αν τον δει στον δρόμο, αν θα τον αναγνωρίσει. Μ’ αυτά και με κάτι άλλα, σπεύδω να αποκαταστήσω, επισημαίνοντας ότι τα όσα λέει ο Λαβράνος απλά βρίσκονται στο ζορισμένο μυαλουδάκι του.