Ο λόγος που ματαιώθηκε η πολυσυζητημένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εμπλακεί στις εκεί προεκλογικές διεργασίες, σύμφωνα με πληροφορίες του Big Mouth. Ωστόσο το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ δεν αναβλήθηκε απλά πήγε παρακάτω.

Σύμφωνα με τη στήλη του powergame.gr, κατά το αμέσως προσεχές διάστημα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό και τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν. Συγκεκριμένα σε χρονικό διάστημα πριν από τις ευρωεκλογές

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Πριν από κάμποσο καιρό είχε προαναγγελθεί επίσκεψη του προέδρου Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο. Τελικώς κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, με τις πληροφορίες να αποδίδουν τη ματαίωση της παρουσίας του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ στο ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εμπλακεί στις εκεί προεκλογικές διεργασίες. Μπορεί το ταξίδι του αρχηγού Κυριάκου να πήγε παρακάτω (και το εννοώ), ωστόσο μαθαίνω ότι κατά το αμέσως προσεχές διάστημα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό και τον Αμερικανό πρόεδρο. Κι όταν λέμε άμεσα, αναφέρομαι σε χρονικό διάστημα πριν από τις ευρωεκλογές.