Ήταν πριν από καμπόσο καιρό όταν το Big Mouth του powergame.gr είχε αποκαλύψει το «βελούδινο» διαζύγιο του Δημήτρη Αβραμόπουλου  με την Βίβιαν Σπανούδη, μετά από 30 χρόνια γάμου.  Σήμερα η στήλη επανέρχεται επί του θέματος, με νέο παρασκήνιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγή του Big Mouth, ο πρώην Ευρωπαίος επίτροπος και βουλευτής της ΝΔ είναι σε σχέση και «είναι ερωτευμένος».

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Θυμάστε που πριν από καμπόσο καιρό η στήλη σάς είχε αποκαλύψει το διαζύγιο του πολυαγαπημένου μας Δημήτρη Αβραμόπουλου. Επειδή, λοιπόν, τον έχω διαχρονικά στο μυαλό μου, ένας κοινός φίλος που επικοινώνησε για ευχές έσπευσε να μοιραστεί μαζί μου, λες και με έβλεπε σαν τον εξομολόγο του, ότι «ο Δημήτρης είναι ερωτευμένος». Αν και προσπάθησα να του εκμαιεύσω περισσότερες λεπτομέρειες, δεν τα κατάφερα. Έτσι, αρκέστηκα στον πυρήνα της σχετικής πληροφορίας, αν και κρατώ κάποιες επιφυλάξεις, δεδομένου ότι ο Αβραμόπουλος διαχρονικά και σταθερά ήταν και παραμένει ερωτευμένος με κάθε πράγμα που καταπιάνεται. Οπότε αν μετά το διαζύγιο έχει φτιάξει και πάλι τη ζωή του, είμαι σίγουρος ότι το βασικό συστατικό της σχέσης ότι θα είναι ο έρωτας.