Στον τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» σκοπεύουν να δώσουν το «παρών» τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος απάντησε προ μίας εβδομάδας σε σχετικό ερώτημα πως δεν θα παραστεί στον αγώνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη στήλη, οι δύο αρχηγοί της αντιπολίτευσης στοχεύουν να προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους, προκειμένου να βρεθούν στις εξέδρες για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα, έχοντας ήδη ενημερώσει σχετικά για την πρόθεσή τους αυτή τους υπεύθυνους της διοργάνωσης.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

– Πριν από μια βδομάδα, ερωτηθείς ο πρόεδρος Μητσοτάκης αν θα πάει να παρακολουθήσει τον τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, απάντησε ότι δεν θα τον δούμε στις κερκίδες της «Αγιάς Σοφιάς». Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, μαθαίνω ότι τόσο ο πρόεδρος Κασσελάκης όσο και ο πρόεδρος Ανδρουλάκης παλεύουν να προσαρμόσουν αναλόγως το πρόγραμμά τους, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό. Μάλιστα, ήδη έχουν φροντίσει να ενημερώσουν τους υπευθύνους της διοργάνωσης.