Θλιβερά πράγματα συμβαίνουν στην Αρκαδία, από εκείνα που βλέπει ο κόσμος και απεχθάνεται τους πολιτικούς και δη τα δύο μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα, τα τελευταία 40 χρόνια. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας που λέγεται Βαγγέλης Γιαννακούρας, (είναι ο κύριος δεξιά στην φωτογραφία με την χωρίστρα στο μαλλί), ο οποίος αποδεικνύεται παντελώς άσχετος από επικοινωνία, συνάντησε την υποψήφια βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη, της οποίας ο πατέρας τυγχάνει να είναι... πολιτικός του προιστάμενος, κάνοντας της παράλληλα μία ... "αντικειμενική" και πρωτοφανή αβάντα. 

Ο Γιαννακούρας υπέπεσε σε πρωτοφανή γκάφα για πολιτικό, αφού μετά την συνάντηση του ανάρτησε στο facebook ευχές που έλεγε πως "αν και ανήκω στο ΠΑΣΟΚ, εύχομαι να κερδίσει την μία από τις δύο έδρες η Εύη Τατούλη". 

Δείτε την ανάρτηση εδώ: 

Λίγο αργότερα ο Γιαννακούρας δεν άντεξε και...  επανήλθε με νέα ανάρτηση πατώντας νέο γλείψιμο στην κόρη του Τατούλη: 

"Όταν βλέπεις νέους ανθρώπους να μπαίνουν στην πολιτική και να αγαπούν τον τόπο τους, θέλοντας να προσφέρουν στους συμπατριώτες τους, αυτό είναι ελπιδοφόρο μήνυμα.."

Δείτε εδώ : 

Για να καταλάβετε πόσο τσακωμένος με την στοιχειώδη έστω επικοινωνία είναι ο συνεργάτης του Τατούλη, λίγο νωρίτερα είχε συναντήσει έναν άλλον υποψήφιο βουλευτή Αρκαδίας, ονόματι Γιάννης Παναγιωτόπουλος, για τον οποίο δεν ευχήθηκε να κερδίσει την έδρα όπως για την κόρη του Τατούλη, εκθέτοντας και τον εαυτό του και την θέση που έχει στην Αρκαδία και τον πολιτικό του προιστάμενο Πέτρο Τατούλη. 

Δείτε εδώ: 

ΑΞΙΖΕΙ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΉ.ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.