Για την συνάντηση που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας. Ο βουλευτής παραδέχτηκε πως «λίγες μέρες μετά το αποτέλεσμα δεν έχουμε συζητήσει την ήττα και τι έφταιξε προέχει να αναλύσουμε την ήττα και όχι να μιλάμε τώρα για αλλαγή» συμπληρώνοντας ότι «ζήτησα την άμεση σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας για να δούμε τα αίτια προέχει η παράταξη, βγήκε ηττημένη άλλα να βγει ενωμένη».

Μιλώντας για τον πρώην Πρωθυπουργό τόνισε πως είναι «εγγύηση ο Κ. Καραμανλής για ενότητα της παράταξης ένας άνθρωπος που σαφώς έχει στηρίξει με κάθε τρόπο την πορεία της ΝΔ ως και σήμερα σε ένα διάλογο βεβαίως θα ακούσουμε τη γνώμη του. Το πρόκριμα είναι πως θα κρατήσουμε ενωμένη τη ΝΔ, αλλά δεν πρέπει να βάλουμε τα λάθη κάτω από το χαλί… Η συσπείρωση ανθρώπων που πιστεύουν στις ίδιες αξίες πρέπει να γίνει άμεσα. Αλίμονο αν συρρικνωθεί το κόμμα».

Στο θέμα προσώπου ηγεσίας τόνισε πως «τα χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά και ο πρωθυπουργός έχει νέους ηλικιακά συμβούλους αλλά δεν είναι μόνο ηλικιακό το κριτήριο.Σε κάθε περίπτωση αυτό που θα μετρήσει είναι ποιο θα είναι αυτό που οδηγήσει τη χώρα έξω από την κρίση».

«Αυτή τη στιγμή έχουμε νέα κυβέρνηση πάνω από τη ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ μακάρι να πετύχει  για το καλό του τόπου. Αν δεν πετύχει πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση αλλά σε κάθε περίπτωση το εθνικό θέμα, πρέπει να μπαίνει πάνω από τα κόμματα», είπε ο Κώστας Γκιουλέκας.

Διαβάστε επίσης:

Η ολική επαναφορά του Κώστα Καραμανλή