
Παραλήρημα Παπαδόπουλου κατά την άρση ασυλίας του: "Πώς θα κοινωνήσετε;" - "Σοδομονόμος" ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών
"Είστε δεκανίκι του συστήματος!"
Επιμένοντας στα περί "πρωτοφανούς βλαστήμιας και βεβήλωσης" από την Εθνική Πινακοθήκη, ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε λόγο και για "πορνικά βίντεο με μουσική επίκληση τον εθνικό ύμνο και το “Πιστεύω”"
Σε άνευ προηγουμένου παραλήρημα προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος, με αφορμή τη συζήτηση της άρσης ασυλίας του για τον βανδαλισμό της Εθνικής Πινακοθήκης. Ο κ. Παπαδόπουλος, η άρση του οποίου ζητείται μετά από μήνυση της Εθνικής Πινακοθήκης για το βανδαλισμό της, και συγκεκριμένα για τα αδικήματα της διατάραξης της λειτουργίας νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου κατά συναυτουργία, καθώς και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας πραγμάτων που χρησιμεύουν για κοινό όφελος, τοποθετημένων σε δημόσιο χώρο και ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κατά συναυτουργία - . επέμεινε στα περί «πρωτοφανούς βλαστήμιας και βεβήλωσης» από την Εθνική Πινακοθήκη, ενώ έκανε λόγο και για «πορνικά βίντεο με μουσική επίκληση τον εθνικό ύμνο και το “Πιστεύω”».
Διαβάστε: Βουλή: Άρση ασυλίας Αυγενάκη και Παπαδόπουλου αποφάσισε η Ολομέλεια
«Πώς θα κοινωνήσετε; Πως θα αντικρίσετε τους πιστούς τώρα το καλοκαίρι στα χωριά σας; Πώς θα πάτε στην Παναγιά της Τήνου; Κάντε ό,τι σας φωτίσει ο Θεός με την ασυλία μου. Δεν ξέρω όμως σε ποιον Θεό πιστεύετε…», τόνισε ο βουλευτής απευθυνόμενος στην Ολομέλεια. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να μιλήσει για... «θεοσοφισμό» καθώς και για «εωσφορισμό». Συνεχίζοντας το παραλήρημα χαρακτήρισε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ως «σοδομονόμο» ενώ άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει σχέδιο για τη… φυσική εξόντωσή του.
«Σε όσους θα καταψηφίσουν σήμερα την ασυλία μου απευθύνομαι. Με πίκραναν όσοι δεν κάθισαν δίπλα μου την ημέρα εκείνη. Καταψηφίζουν σήμερα για να μετριάσουν την αγανάκτηση των ευσεβών χριστιανών. Εξάλλου εκείνοι ευθύνονται για την πλεκτάνη διαγραφής μου», τόνισε στη συνέχεια αφήνοντας αιχμές για τη Νίκη, το κόμμα με το οποίο εξελέγη βουλευτής.
Πάντως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νίκης Σπύρος Τσιρώνης έκανε λόγο για «παραλήρημα» και «συκοφαντίες». Σε κάθε περίπτωση, η ΝΙΚΗ δήλωσε πως καταψηφίζει την άρση ασυλίας του. «Λέτε ψέματα, ψέματα. Ο Θεός θα τους κρίνει!», ήταν η απάντηση που έδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής στο πρώην κόμμα του.
Στη συνέχεια ακολούθησε σύγκρουση του κ. Παπαδόπουλου με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνο Χήτα, όταν ο τελευταίος είπε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του. Σύμφωνα με τον κ. Χήτα όσα συνέβησαν στην Εθνική Πινακοθήκη, συνιστούν κακό παράδειγμα για τη νεολαία. «Είστε δεκανίκι του συστήματος! Η Ελληνική Λύση γλείφει το σύστημα!», αντέτεινε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Για την ιστορία την άρση ασυλίας του βουλευτή καταψήφισαν πέραν από τον ίδιο και οι ανεξάρτητες βουλεύτριες Αθηνά Λινού και Αρετή Παπαϊωάννου, ενώ υπέρ τάχθηκαν 254 βουλευτές.
Καιρίδης: Άθλιος πολικαντισμός
«Οφείλουμε να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να δικάσει. Αλίμονο εάν πούμε ότι οι πράξεις βίας ανήκουν στις υποχρεώσεις του Έλληνα βουλευτή», ανέφερε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, με αφορμή όσα ειπώθηκαν κατά τη συζήτηση της άρσης ασυλίας του κ. Παπαδόπουλου. «Ο ανταγωνισμός μεταξύ των ακροδεξιών κομμάτων σε τίποτα δεν αφορά το Χριστιανισμό. Πρόκειται για άθλιο πολιτικαντισμό και εργαλειοποίηση των ευαισθησιών του ελληνικού λαού», κατήγγειλε ακόμη ο κ. Καιρίδης.
Δείτε την ομιλία του Νίκου Παπαδόπουλου από το βήμα της Βουλής: