
Το "άδειασμα" του Φάμελλου από τη συντρόφισσα Γεροβασίλη και το βηματάκι προς τον Τσίπρα
Οι αποκαλύψεις του "Big Mouth"
Όπως αναφέρει η στήλη "Big Mouth", τουλάχιστον ο πρόεδρος Σωκράτης Φάμελλος ξέρει με ποια έχει να κάνει, αφού η Όλγα Γεροβασίλη σχεδόν δεν κρατιέται και δεν μασάει τα λόγια της
Ένα βηματάκι πιο κοντά στον αγαπημένο της αρχηγό Αλέξη Τσίπρα κάνει η Όλγα Γεροβασίλη, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr. Ειδικότερα, σε καθημερινές πλέον συνεντεύξεις της, όταν ερωτάται για τον Αλέξη, πλέκει το εγκώμιό του και εξυμνεί την τελευταία του ομιλία στο συνέδριο του Economist και του powergame.gr στη Θεσσαλονίκη. Κι ας τρέμει το φυλλοκάρδι του προέδρου Φάμελλου για τα μελλούμενα.
Διαβάστε: Η προετοιμασία για το άλμα της Καρυστιανού στην πολιτική και ο άνθρωπος που την ενθαρρύνει όσο κανένας άλλος
Χθες, η κ. Γεροβασίλη «άδειασε» τον νυν πρόεδρό της, που δεν έχει βαρεθεί να λέει για την ανάγκη ενότητας του προοδευτικού χώρου. Η Γεροβασίλη σε σχετική ερώτηση είπε πως με αυτήν την κυβέρνηση «είναι αναγκαίο να μιλήσουμε όχι απλά για προοδευτικό, αλλά για δημοκρατικό χώρο». Τι να εννοεί άραγε η ποιήτρια, θα αναρωτιέται ο σύντροφος Σωκράτης; Γιατί περί δημοκρατικού και πατριωτικού χώρου μιλάει το τελευταίο διάστημα συνεχώς ο Τσίπρας, περιγράφοντας το όραμά του ως αυριανός ηγέτης κάποιου «δημοκρατικού χώρου». Τουλάχιστον ο πρόεδρος Φάμελλος ξέρει με ποια έχει να κάνει, αφού η Όλγα Γεροβασίλη σχεδόν δεν κρατιέται και δεν μασάει τα λόγια της.
Διαβάστε: Η προετοιμασία για το άλμα της Καρυστιανού στην πολιτική και ο άνθρωπος που την ενθαρρύνει όσο κανένας άλλος