Eσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Η Μαρία Κεφάλα έδωσε τις πρώτες βοήθειες σε ηλικιωμένο που λιποθύμησε σε εκλογικό κέντρο στα Ιωάννινα
Ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας
Η Μαρία Αλεξάνδρα Κεφάλα έσπευσε να συνεφέρει τον ηλικιωμένο που λιποθύμισε και να τον βοηθήσει να επανέλθει μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Τις πρώτες βοήθειες σε ηλικιωμένο άνδρα που ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα έδωσε η Μαρία Αλεξάνδρα Κεφάλα.
Ο ηλικιωμένος που μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για εξετάσεις λιποθύμησε στο εκλογικό κέντρο, όπου βρισκόταν η ιατρός και βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ που έσπευσε να τον συνεφέρει και να τον βοηθήσει να επανέλθει μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.