Ο Φαραντούρης στη μακρινή Ζάμπια: Έπαιξε καντάδες στο πιάνο και έψαλε σε ενορία (Βίντεο)
Στη μακρινή Ζάμπια της νότιας Αφρικής βρίσκεται ο Νικόλας Φαραντούρης
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια συνάντησε Κεφαλονίτες, έπαιξε καντάδες στο πιάνο και βρέθηκε στο ψαλτήρι της ελληνορθόδοξης ενορίας στη Λουσάκα
Στη μακρινή Ζάμπια της νότιας Αφρικής βρίσκεται ο Kεφαλονίτης ευρωβουλευτής Νικόλας Φαραντούρης εκπροσωπώντας το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 13ης Αυγούστου.
Συνάντηση με την ομογένεια, κεφαλονίτικοι σκοποί στο πιάνο και παρουσία στο ψαλτήρι
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συνάντηση που είχε με τοπικούς συμπατριώτες του από την Κεφαλονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ευρωβουλευτής δεν δίστασε να καθίσει σε ένα πιάνο και να ερμηνεύσει παραδοσιακές επτανησιακές καντάδες.
Ο ίδιος εξέφρασε την υπερηφάνειά του για τα μέλη της ελληνικής κοινότητας, αποκαλώντας τους τούς πλέον άξιους εκπροσώπους της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Παράλληλα, την Κυριακή παρευρέθη στον Ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στη Λουσάκα, όπου συμμετείχε στη θεία λειτουργία συνοδεύοντας τους ψάλτες.
En