Σε καφενείο στην Καλλιθέα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΝΔ.

O Κυριάκoς Μητσοτάκης στο πλαίσιο των στοχευμένων επισκέψεων του μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς τη φρουρά του και συνοδευόμενος από τους στενούς του συνεργάτες τον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, την αναπληρώτρια τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, τον διευθυντή του γραφείου τυπου της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη και το στενό του συνεργάτη Θανάση Νέζη ήπιε τον πρωινό του καφέ με τους συνταξιούχους.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα με του συνταξιούχους θαμώνες του μαγαζιού. «Δεν μας φτάνουν τα λεφτά από τις συντάξεις μας» ήταν η φράση που άκουσε από την πλειονότητα των παρισταμένων.

Ο κ. Μητσοτάκης κάθισε ήπιε τον καφέ του και άρχισε τους εξηγεί « η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα ψηφίσει και άλλες περικοπές στις συντάξεις σας» ενώ τους υπογράμμισε « ο μόνος δρόμος είναι η ανάπτυξη και η δημιουργία επενδυτικού περιβάλλοντος για να μπορέσουμε να ξανά δώσουμε δουλειές στα παιδιά σας και να μην υπάρξουν άλλες μειώσεις στις συντάξεις σας».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, το συγκεκριμένο καφενείο επισκεπτόταν και η πρώην γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά από τις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες στην Καλλιθέα.