Πολλά είναι τα θέματα που προέκυψαν από το πρωτοφανές περιστατικό της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια, μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου. Πέρα από το γεγονός ότι όλα τα κόμματα καταδίκασαν ως «ελεεινής φύσεως» τη χθεσινή συμπεριφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, προκύπτει και το θέμα της φρουράς του Κοινοβουλίου. Μάταια φώναζε ο Πρόεδρος και όχι μόνο, την φρουρά… Οι φρουροί ήταν απόντες. Δεν είναι ότι τους πέτυχε ο Κασιδιάρης στο ρεπό τους, είναι ότι τους πέτυχε σε κυβέρνηση… ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Φρουρά υπάρχει ωστόσο, αλλά… έχει περιοριστεί στο να «εξυπηρετεί» μόνο το χώρο του γκαράζ.  

Διαβάζουμε στην Ελευθερία του και στη στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου, Δήγματα Γραφής, ότι όλα τα μέτρα που λαμβάνονται εξαντλούνται στο πόσοι και ποιοι θα μπουν στο γκαράζ της Βουλής. Το καλύτερο γκαράζ της Αθήνας και επιπλέον, δωρεάν για φίλους, συγγενείς, κολλητούς και γραμματείς των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βουλευτών και στελεχών.

Πάντως, για να μην βρεθείτε μπλεγμένοι... να ξέρετε ότι τσαμπουκάδες μόνο εντός της αίθουσας του Κοινοβουλίου επιτρέπονται και ιδιαίτερα όταν γίνεται συζήτηση για τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση. Τις υπόλοιπες ημέρες έχετε το νου σας... μπορεί να έχουν αφήσει καμιά πόρτα ανοιχτή και να ακούσουν τις φωνές οι φρουροί από το γκαράζ...