Μπορεί η κυβέρνηση να παραπαίει, τα εθνικά θέματα να βρίσκονται σε κρίση και η κυβερνητική συμμαχία να βρίσκεται υπό διάλυση, ωστόσο στο Μαξίμου… φυσάει αέρας ανανέωσης. Αποφάσισαν να κάνουν ανακαίνιση γιατί… όλα τα άλλα τα προβλήματα τα λύσανε και τώρα ανακάλυψαν ότι τους φταίει το… φενγκ σούι.

Πήραν την απόφαση λοιπόν να αντικαταστήσουν τον πίνακα «Ναυμαχία της Σαλαμίνας» του Βολανάκη που θα εκτεθεί στο κοινό, με τον πίνακα «Ύδρα Ι» του Τέτση.   «Ένας καινούργιος πίνακας κοσμεί από σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου.

Η "Ύδρα Ι", τελευταίος πίνακας του Παναγιώτη Τέτση, αντικατέστησε τη "Ναυμαχία της Σαλαμίνας", του Κωνσταντίνου Βολανάκη, ενός από τους σπουδαιότερους Έλληνες ζωγράφους, προκειμένου να εκτεθεί στο ευρύ κοινό. #ζωγραφική #τετσης #βολανακης #πολεμικοναυτικο #ιδρυμα_θεοχαρακη #μαξιμου #αθηνα», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram του πρωθυπουργού.  

Άντε με το καλό να αλλάξουμε και τα καλύμματα, να κάνουμε κι ένα γυαλισματάκι στα έπιπλα να φαινόμαστε… καινούργιοι, να ανανεωθούμε, άλλωστε μπαίνει η άνοιξη σε λίγο.