Οι καραμπόλες σε πολλά υπουργεία είναι αυτές που αναμένουμε να αναδείξουν και τους νέους υπουργούς της κυβέρνησης, καθώς μέχρι και το απόγευμα δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι θα ανακοινωθεί.

Ωστόσο, φαίνεται ότι εκ των ενόντων θα υπάρξουν και οι αντικαταστάσεις υπουργών στα δύο υπουργεία από τα οποία αποχώρησε το ζεύγος Παπαδημητρίου - Αντωνοπούλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κινήσεις εκ των έσω» θα σώσουν την κατάσταση κυρίως απέναντι στους θεσμούς που δεν θεωρούν ότι πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές σε σημαντικά υπουργεία, όπως είναι αυτό της Οικονομίας.

Τη θέση του κ. Παπαδημητρίου αναμένεται να καλύψει ο αναπληρωτής υπουργός οικονομίας κ. Χαρίτσης, ενώ αν δεν μετακινηθεί κάπου αλλού ο κ. Πιρτσιόλας θα αναλάβει τα καθήκοντα του κ. Χαρίτση. Τελευταίες ώρες ακούγεται και το όνομα του κ. Λιάκου, ο οποίος αναμένεται να μετακινηθεί από το γραφείο του πρωθυπουργού στο υπουργείο Οικονομίας.

Εκ των… έσω θα γίνει όπως ακούγεται τουλάχιστον και η αντικατάσταση της κ. Αντωνοπούλου στο υπουργείο Εργασίας. Εκτιμάται ότι τα καθήκοντά της θα αναλάβει είτε η Έφη Αχτσιόγλου είτε η Θεανώ Φωτίου.