Τους τελευταίος μήνες και ιδιαίτερα από τη στιγμή που το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας επί του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζονται κατά καιρούς σενάρια για τη δημιουργία κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας το οποίο να λειτουργήσει ουσιαστικά σαν «πέμπτη φάλαγγα» της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης και ουσιαστικά να κρατήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία μαζί με το λαϊκιστικό μόρφωμα των ΑΝΕΛ.

Τα σχόλια και τα δημοσιεύματα έγιναν ακόμα πιο έντονα μετά τις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία αλλά έπεσαν στο κενό τόσο λόγω της στάσης της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο για παρερμηνείες γύρω από τη στάση της, όσο και λόγω των προσώπων που εμπλέκονταν στα σενάρια, τα οποία το μόνο που προκαλούσαν ήταν γέλιο και αγανάκτηση καθώς επρόκειτο για ανθρώπους που είχαν αποβληθεί από το εκλογικό σώμα.

Στη συνέχεια ήταν ο τεχνητός διχασμός μεταξύ βόρειας Ελλάδας και Αθήνας μετά τα επεισόδια με τονν ΠΑΟΚ και την εισβολή Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο. Για ακόμα μία φορά τα ευφάνταστα σενάρια για «Λέγκα του Βορρά» έπεσαν στο κενό.

Η τελευταία προσπάθεια έγινε με τον Πάνο Καμμένο ο οποίος υποδέχθηκε τον Φαήλο Κρανιδιώτη και  την Κατερίνα Παπακώστα στο υπουργείο Εθνικής Άμυναςα για να τους ενημερώσει με αποτέλεσμα να προκαλέσει όργιο φημολογίας για συστράτευση όλων των περιθωριακών της Δεξιάς.

Μένει πλέον να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν...