Τα όσα εκτιμά ο Αλέξης  Τσίπρας ότι ήταν «δίκαιο και έγιναν πράξη» συνεχίζει να διαφημίζει με βιντεάκια που δημιουργεί το Μαξίμου. Μπορεί να βιάστηκε για την καθαρή έξοδο και να μην του βγαίνει απόλυτα… καθαρή, όμως το νέο βίντεο εμφανίζει το Μαξίμου να στρώνει τα κόκκινα χαλιά και να τα… καθαρίζει μάλιστα περιμένοντας τη νέα εποχή... κάποια στιγμή. 

Το βίντεο ξεκινάει με τον Αλέξη Τσίπρα να πληκτρολογεί… προφανώς κάποια ομιλία του και αμέσως έρχεται το πλάνο της… καθαριότητας στο Μαξίμου με τα κόκκινα χαλιά να χύνονται στα σκαλοπάτια.

Στην προσπάθειά του ο Αλέξης Τσίπρας να διαφημίσει τις σχέσεις του με τους ξένους ηγέτες και την επίσκεψή τους στην χώρα μας, προβάλει μικρά στιγμιότυπα, ευτυχώς όχι εκείνα που είναι… χυμένος πάνω στην πολυθρόνα και τους κοιτάει βαριεστημένα.

«Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται. Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», λέει κοιτώντας την κάμερα ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Το βίντεο είναι γυρισμένο με κάμερα στο χέρι και θυμίζει περισσότερο… ινσταγκραμ στόρι.