Οι φιλοδοξίες του Αλέξη Τσίπρα από την πολιτική ζωή δεν έχουν τέλος. Μετά την κατάληψη του πρωθυπουργικού θώκου, μάλλον ετοιμάζεται να αναγορευτεί… πρίγκιπας!
Ο Έλληνας πρωθυπουργός φάνηκε να… ζηλεύει τον πρίγκιπα Κάρολο που προκάλεσε σάλο πίνοντας τον φρέντο του χωρίς καλαμάκι και είπε να ακολουθήσει την ίδια συνταγή.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε να απολαμβάνει τον φρέντο του χωρίς καλαμάκι και όπως ήταν αναμενόμενο η κίνηση σχολιάστηκε, θυμίζοντας τις συνήθειες του πρίγκιπα Καρόλου, όταν ο τελευταίος επισκέφθηκε την Αθήνα και απόλαυσε φρέντο καπουτσίνο χωρίς πλαστικό καλαμάκι.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είχε αρνηθεί να χρησιμοποιήσει καλαμάκι για τον καφέ του καθώς, σεβόμενος και ο ίδιος το περιβάλλον, ζήτησε από τον σερβιτόρο να μην του φέρει πλαστικό. Το σκηνικό είχε εκτυλιχθεί στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο Μοναστηράκι.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Έλληνα πρωθυπουργό να καταναλώνει τον φρέντο του. Βέβαια, μάλλον δεν ήταν για περιβαλλοντικούς… λόγους. Άλλωστε, αν κρίνουμε από τη στάση των συντρόφων του, κάτι τέτοιο απέχει πολύ από την πραγματικότητα.