Στο επίκεντρο των χρηστών του twitter βρέθηκε η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ότι η νεκροί από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι «θολώνουν την εικόνα» για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης.

Η δήλωση Πολάκη ήρθε 12 ημέρες μετά το τραγικό σκηνικό στο Μάτι, με αποτέλεσμα οι περισσότερες αναρτήσεις ξεχειλίζουν από οργή για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας με κάποιον να γράφει χαρακτηριστικά ότι «όταν η ντροπή αντίκρισε τον Πολάκη κοκκίνισε από ντροπή».

Η δήλωση Πολάκη ότι οι νεκροί απο τη φωτιά στο Μάτι «θολώνουν την εικόνα» για την αποτελεσματικότητα του κράτους δώδεκα ημέρες μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη και από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εμφανίζονται οργισμένοι.

«Κάπου υπάρχει και ένα όριο» γράφει ένας άλλος χρήστης του Twitter ενώ αρκετοί είναι αυτοί που υπενθυμίζουν τις τραγικές ανθρώπινες ιστορίες αναρωτώμενοι αν και αυτές «θολώνουν την εικόνα» όπως διατείνεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Κάποιοι, πάλι αναρωτιούνται αν η συγκεκριμένη δήλωση Πολάκη θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί και ποινικά.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: