Μια ξεχωριστή συνάντηση πρώην στελεχών της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββάτο, με αφορμή το γάμο του στενού φίλου του Νίκου Ανδρουλάκη, Γιάννη Παπαζογλου. 

Ο Γιάννης Παπάζογλου υπήρξε κεντρικό στέλεχος της ΠΑΣΠ (Πανεπιστήμιο Θράκης) και μέλος της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ ενώ, τα χρόνια της κρίσης αποφάσισε να μεταναστεύσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ελβετία, όπου ζει και εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός σε μεγάλη εταιρία.

Στην Ελλάδα έρχεται κάθε καλοκαίρι για διακοπές, ωστόσο, φέτος την επισκέφθηκε για έναν ακόμη σημαντικό λόγο. Για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Βανέσσα Σπυροπούλου.

Ο γάμος τους που ήταν μια καλή ευκαιρία να ανταμώσουν πολλά από τα στελέχη που συνεργάστηκαν μαζί του, τόσο στις τάξεις της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΠΑΣΟΚ, έλαβε χώρα στην Αντίπαρο και μάλιστα σε εκκλησάκι που βρίσκεται πάνω σε βραχονησίδα. Όπως μάλιστα θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι καλεσμένοι ανέβηκαν σε πλοιάριο, προκειμένου να μεταφερθούν στο σημείο που τελέστηκε η γαμήλια τελετή

Μεταξύ των στελεχών που έδωσαν το «παρών» ήταν το μέλος της Ε.Γ του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Παναγιώτης Σημαντηράκης, το μέλος της Αντιπροσωπείας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Σπύρος Βογιατζής, ο Γιώργος Πετρέλης, το μέλος της Ε.Γ του Κινήματος Αλλαγής Σωτήρης Ζαρμπαλάς, ο Πάρης Χαρλάφτης κ.α.