Τον Νίκο Φίλη, τον Νίκο Κοτζιά και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή έπιασε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, με τους βουλευτές της ΝΔ να ξεσπούν σε γέλια και χειροκροτήματα.

Πρώτος βρέθηκε στο στόχαστρο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο Νίκος Φίλης, ο οποίος αντέδρασε έντονα σε όσα ειπώιθηκαν για τον Ευάγγελο Αποστολάκη. Ο πρώην υπουργός Παιδείας άρχισε να φωνάζει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του λέει με νόημα "Ηρεμήστε κύριε Φίλη. Έχετε αποκτήσει το ίδιο χρώμα με το πουλόβερ" επαναλαμβάνοντας με έντονη διάθεση χιούμορ "μη κοκκινίζετε τόσο πολύ". Σειρά είχε ο Νίκος Κοτζιάς, με τον πρόεδρο της ΝΔ να αναρωτιέται γιατί νευριάζει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Όταν μετά από λίγα μόλις δευτερόλεπτα άρχισε να φωνάζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλεγε ειρωνικά "τώρα μιλάει το νέο"  και απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε "να τον χαίρεστε τον νέο σας κύριε Τσίπρα". Αμέσως μετά, με εμφανή ειρωνική διάθεση είπε: "Περίμενα να διαμαρτυρηθεί όταν μίλησα για πολιτικούς γυρολόγους, αλλά διαμαρτυρήθηκε τώρα".