Είναι ωραίες οι καραμπόλες. Γενικά! Αυτή όμως που βιώνει το Ποτάμι δεν έχει προηγούμενο…

Πάρτε χαρτί και σημειώστε τι θα γίνει αν παραδώσουν τις έδρες τους στο κόμμα οι τρεις ανεξάρτητοι βουλευτές του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, Γιώργος Αμυράς, Γρηγόρης Ψαριανός.

Αν το κάνει ο Σπύρος Δανέλλης, την έδρα θα πάρει η πιστή, όπως διαβάζουμε στο μικροπολιτικό της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, στο κόμμα και τη γραμμή του, Ελένη Μπρεδάκη – Μαρινέλλη.

Αν όμως παραιτηθεί ένας εκ των Ψαριανού ή Αμυρά την έδρα θα λάβει η Αντιγόνη Λυμπεράκη, που παραμένει στην κομματική γραμμή ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στις πρώτες εκλογές του 2015 (που το Ποτάμι κατάφερε μεγαλύτερα ποσοστά από αυτά του Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς) είχε εκλεγεί και βουλευτής του κόμματος.

Τα δύσκολα ξεκινάνε αν παραιτηθούν και οι δύο τους. Τότε επιλαχούσα είναι η Αθηνά Δρέττα, η οποία 2010-2012 διετέλεσε γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Σήμερα όμως είναι κοντά στο Κίνημα Αλλαγής (που μάλλον ποτέ δεν έφυγε πραγματικά). Αν αυτή δεν δεχθεί τη θέση τότε ο επόμενος είναι ο… Πέτρος Τατσόπουλος που πρόσφατα μάλιστα πήρε και επίσημα μεταγραφή για τη Νέα Δημοκρατία. Σε περίπτωση που ξεπεράσει το Ποτάμι και αυτό το εμπόδιο τότε επόμενη επιλαχούσα είναι δικηγόρος, Ζωή Αποστολοπούλου που έκπληξη... Έχει παραμείνει στο Ποτάμι!