Πρόκειται για την Αναστασία Αντωνιάδου - Παλαιάκη που γεννήθηκε, κατοικεί και αναπτύσσει έντονη κοινωνική δραστηριότητα στην περιοχή του Πολυγώνου. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακές σπουδές στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και μιλάει 3 ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά και ρώσικα).Εργάζεται ως Στέλεχος Ιδιωτικού Τομέα στα πεδία Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Οικονομικής Ανάπτυξης.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει ενεργή κοινωνική και συνδικαλιστική δράση συμμετέχοντας ως μέλος Δ.Σ. διαφόρων σωματείων, μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων, Μέλος και Εκπρόσωπος του Γενικού Συμβουλίου του Επικουρικού Ταμείου (ΤΕΑΕΑΠΑΕ), εκλεγμένη εκπρόσωπος Εργαζομένων στην ΟΑΣΕ. Τον Νοέμβριο του 2018 συμμετείχε για πρώτη φορά στις εκλογές της Παγκρητίου Ενώσεως όπου εκλέχτηκε με μεγάλη επιτυχία και σήμερα είναι Ταμίας του Δ.Σ. αυτής.

Η κ. Αντωνιάδου - Παλαιάκη αναφέρει ότι σκοπός της είναι να υπηρετήσει την υλοποίηση του στόχου για μία Αθήνα Ασφαλή, Καθαρή, Όμορφη, Εύτακτη για να πάει η Αθήνα Ψηλά.