Η τράπουλα που σχεδίασε η με έδρα το Κάνσας Σίτι στην πολιτεία του Μιζούρι σχεδιάστρια Κιάρα Τζόνσον του Studio LO δεν είναι μια τυπική, παραδοσιακή τράπουλα· είναι «επαναστατική».

Από την πίσω πλευρά κάθε τραπουλόχαρτου, μια υψωμένη δεξιά γροθιά, σύμβολο το οποίο σε όλον τον κόσμο είναι συνώνυμο με τον αγώνα κατά της καταπίεσης.

Αλλά στο K, το Q και το J (σπαθί, μπαστούνι, καρό, κούπα) υπάρχουν πορτρέτα εμβληματικών φιγούρων της Μαύρης ιστορίας που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα: από τη Μισέλ Ομπάμα και τον Τουργκούντ Μάρσαλ μέχρι τον Μάλκομ X και τη Ρόζα Παρκς.

«Θέλησα να προχωρήσω με τις ισχυρές φιγούρες για τις οποίες, μεγαλώνοντας, μαθαίναμε» εξήγησε, μιλώντας στο Colossal, η Κιάρα Τζόνσον.

«Με αυτούς που ήταν οι κινητήριοι μοχλοί της αλλαγής και με εκείνους που μας είναι οικείοι αλλά κι εκείνους που δεν είναι και τόσο μέρος της παράδοσης. Αυτές οι φιγούρες ποικίλλουν από την Όπρα Γουίνφρεϊ μέχρι τον οραματιστή Μάρτιν Λούθιρ Κινγκ Τζ.».

Η ιδέα για την τράπουλα «Revolution Card Desk» ξεκίνησε από ένα πρότζεκτ στην τάξη όταν η Κιάρα σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Μιζούρι. Έφτιαξε μερικές όταν ένας καθηγητής της τής ζήτησε να αγοράσει κάποιες για δώρα. Αυτό ώθησε την 22χρονη, σήμερα, να συνεχίσει με αποτέλεσμα να δει τη «Revolution Card Desk» να παρουσιάζεται από το CNN και το NPR.