Η ακτινογραφία ενός 26χρονου άφησε άφωνους τους γιατρούς στο Νέο Δελχί, όταν είδαν ότι ο νεαρός είχε καταπιεί νομίσματα και μαγνήτες προκειμένου να τον βοηθήσουν στο bodybuilding.

Στις ακτινογραφίες που έγιναν πριν από τη χειρουργική επέμβαση του νεαρού body builder φαίνονται να έχουν συσσωρευτεί στα έντερά του 37 μαγνήτες και 39 νομίσματα. Τα κατανάλωσε καθώς πίστευε ότι θα απορροφήσει τον ψευδάργυρο, ο οποίος θα τον βοηθούσε στο bodybuilding.

Ο 26χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες λάμβανε θεραπεία για άγνωστη ψυχιατρική πάθηση, έφτασε στα επείγοντα με φρικτούς πόνους και εμετό, που συνεχίζονταν για περισσότερες από 20 ημέρες.

Τα νομίσματα και οι μαγνήτες είχαν προκαλέσει εντερική απόφραξη στο σώμα του, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε άμεση χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή τους.

Οι χειρουργοί παρατήρησαν ότι οι μαγνήτες και τα νομίσματα είχαν συσσωματωθεί σε δύο ξεχωριστούς βρόχους στο λεπτό έντερο, με τη μαγνητική δύναμη να τα «κλειδώνει». Αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσουν διάβρωση κατά μήκος του εντερικού τοιχώματος.

Ευτυχώς κατάφεραν να ανοίξουν το έντερο και να αφαιρέσουν όλα τα νομίσματα και τους μαγνήτες.

Μεγάλη ποσότητα από τα μέταλλα βρέθηκε επίσης στο στομάχι του.